4
Fudbal

KRSTAJIĆ: Događaj iz Ukrajine je slučajnost, mogli smo večeras da neutrališemo gol razliku!

Objavljeno: 10.06.19 u 22:53

Srbija je slavila protiv Litvanije sa 4:1, a odličnu igru krunisao je Mitrović sa dva pogotka. 
Nakon meča selektor Mladen Krstajić govorio je o utakmici i ostvarenom rezultatu naših fudbalera. 

– Nije nam bilo lako večeras posle rezultata u Ukrajini. imali smo veoma malo vremena za pripremu utakmice. Igrači su večeras pokazali karakter i da je ono što se desilo u Ljvovu slučajnost. Čestitam mojim igračima na pokazanoj želji i htenju da večeras ostvarimo dobar rezultat. Mogli smo da postignemo još nekoliko golova i da neutrališemo gol razliku iz Ukrajine, počeo je Krstajić

Krstajić je potom govorio o promeni sistema, koji je ovog puta išao na ruku našim fudbalerima, a dotakao se i ostanka na klupi Srbije. 

– Jednostavno, večeras smo ponovo promenili sistem. Želeli smo da odmorimo pojedine igrače koji iza sebe imaju teške sezone i naporne treninge. Što se ostanka na klupi Srbije tiče, ja sam profesionalac, radim svoj posao, ono što je ovde bitno jeste Srbija i naše učešće na evropskom prvenstvu. Siguran sam da Srbija ima snage i kvaliteta da se plasira na prvenstvo Evrope, ističe Krstajić. 

 

0
0

4 Komentara

  1. Kakva je ovo budala…da slucajno primis 5 golova.pa on se ruga svima koji imaju bar malo mozga,a sutra ce i kokeza da ga javno podrzi.naravno da hoce jer mafija je ceo savez

    0
    0
    Odgovori
  2. Dogadjaj iz Ukraine je slucajnost.?….Slucajno niko neprima 5 golova….svojom inteligencijom zasluzujete mesto Predsednika Rep.Srbije….da li covek moze da bude ovoliki licemer….?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter