0
Fudbal

DMITROVIĆ: Pobeda protiv Portugalije briše sramotu iz Ukrajine!

Objavljeno: 10.06.19 u 23:25

Marko Dmitrović večeras nije imao mnogo posla, većinu vremena igralo se pred golom gostiju.

U pobedi Srbije nad Litvanijom od 4:1 u 4. kolu B grupe kvalifikacija za evropsko prvenstvo čuvar mreže Srbije nije imao mnogo posla, a ono što je imao, rešavao je bez mnogo problema.

– Nesvesno smo spustili ritam u drugom poluvremenu. Počeli smo utakmicu sjajno. Trebalo je da damo gas na početku drugog i damo četvrti gol. Posle 3:0 malo smo se opustili. Teško je bilo pred praznim tribinama. Lepo je uvek kada igramo pred domaćom publikom. Teška nas je utakmica dočekala posle meča u Ukrajini. Iako smo objektivno jači od Litvanije, trebalo je to danas dokazati. Rešili smo meč u prvom poluvremenu. Čekamo septembar sa velikom željom, rekao je Dmitrović novinarima nakon meča. 

Dmitrović smatra da formacija nije razlog dobre igre večeras i loše u Ukrajini.

– Najbitnij je pristup, neki detalji koje možeš da ispuniš kretanjem i zatvaranjem igrača. Danas smo ostvarili sve ono što nismo u Ukrajini. Kada imaš dve utakmice u četiri dana potrebno je što pre zaboraviti težak poraz i završiš sa pobedom. Zato smo jedva čekali ovu utakmicu da obrišemo ovu katastrofu. Treba da analiziramo ono što se desilo u Ukrajini. Teške su nam bile noge i to je otežalo igru. Idemo na odmor i razmišljamo o utakmicama u Septembru.

Dmitrović veruje da Srbija može da pobedi Portugaliju što bi obrisalo negativan utisak iz Ukrajine.

– Najbitnije nam je da budemo na našem nivou, da ponovimo igru iz Lisabona, kao i meča u Nemačkoj. Ovo u Ukrajini je bilo šamar, a kada budemo igrali protiv Portugalije na našem terenu verujem da ćemo da napunimo stadion protiv Portugalije i da ćemo da se radujemo pobedi, ističe čuvar mreže Srbije Marko Dmitrović

Sa stadiona ‘Rajko Mitić’ Darko Noveski i Stefan Smuđa 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter