0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DIRLJIVI TRENUCI U SVETU SPORTA: Na listi se našao Nemanja Miletić i srceparajući momenat sa ‘Čaira’ (VIDEO)

Objavljeno: 10.06.19 u 12:25

Potez Nemanje R. Miletića vredan svakog poštovanja izazvao je tada bujicu emocija među fudbalskom Srbijom.

Bolest malog Dušana Todorovića ujedinila je Srbiju, koja je sakupila novac za njegovo lečenje u Barseloni, ali je on nažalost, ipak preminuo.

To je mnogo teško palo svima koji su bili upućeni u akciju i njegovo lečenje, a posebno fudbaleru Partizana Nemanji R. Miletiću, koji se veoma vezao za malog Dukija.

Kako je navijao za Partizan, klub iz Humske je aktivno učestvovao u sakupljanju sredstava, a ljubimac mališanu bio je upravo Miletić, koji mu je bio prvi u mislima čak i dok je čekao operaciju.

– Neću Mesija, hoću mog Nemanju – bile su reči Dušana Todorovića u bolnici u Barseloni.

Nije uspeo da preživi, imao je četiri godine, a  sudbina je htela da na prvoj sledećoj utakmici protiv Radničkog na ‘Čairu’ upravo Nemanja Miletić postigne gol.

Fudbaler je zatresao mrežu, potrčao do kamere, podigao dres ispod kog je pisalo ‘Počivaj u miru, Duki moj!’, prekrstio se i podigao ruke ka nebu.

Ovaj trenutak uvršten je među najdirljivije u 2019. godini po izboru kanala ‘The Sound Project’. Taj momenat pogledajte od 5:48 minuta priloženog snimka:

(Izvor: youtube / The Sound Project)

FOTO: STARSPORT
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter