0
Auto Moto

FOTO: FORMULA1

PITAMO ČITAOCE HOTSPORTA: Da li Ferari može do čuda, ili Mercedes nastavlja da dominira? (ANKETA)

Objavljeno: 09.06.19 u 19:10

Do početka sedme trke Formule jedan ostalo je još nešto više od sat vremena, a ključno pitanje je – da li Ferari može da prekine dominaciju Mercedesa?

Na treninzima pred Veliku nagradu Kanade prvo je dominirao Mercedes, uzvratio je Ferari, da bi tokom kvalifikacija u bukvalno poslednjim sekundama Sebastijan Fetel uspeo da zabeleži bolje vreme od Luisa Hamiltona i dođe do pol-pozicije.

Kako je Fetel prošle godine slavio u Kanadi, takođe nakon što je krenuo prvi, jasno je da Ferari ima dobru šansu da stigne do prvog trijumfa. Na ruku im ide i to što je Šarl Lekler treći, iza Luisa Hamiltona na drugoj poziciji, dok Valteri Botas trku započinje kao šesti, iza Danijela Rikarda i Pjera Gaslija.

Hamilton je istakao da ga raduje izazov, Fetel sa druge strane nije krio sreću zbog prekinutog posta od čak 17 trka bez prve startne pozicije, a vi? Da li verujete u „skuderiju“, ili će ponovo „srebrna strela“ dominantno stići do pobede?

Da li će Sebastijan Fetel uspeti da pobedi Luisa Hamiltona u Kanadi?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter