0
Domaći fudbal

Nišlije se vredno spremaju za narednu sezonu.

PAKET POJAČANJA STIŽE NA ‘ČAIR’: Dvojica bivših igrača Zvezde i defanzivac Čukaričkog blizu Radničkog!

Objavljeno: 09.06.19 u 12:00

Nišlije se vredno spremaju za narednu sezonu.

Posle početka obnove travnate podloge na stadionu, uveliko se radi i na pronalaženju adekvatnih pojačanja.

Kako HotSport saznaje želja trener kluba sa juga Srbije Nenada Lalatovića su golman Aleksandar Kirovski, napadač Srđan Vujaklija i štoper Đorđe Đurić. Klub je već otpočeo pregovore i posle dolaska Milana Makarića, oni bi trebalo da budu nova velika pojačanja, koja je nedavno najavio prvi čovek Radničkog.

FOTO: STARSPORT

Posle odlaska Borivoja Ristića u Grčku, Kirovskom je namenjena pozicija ‘na crti’, a u Nišu su procenili da bi upravo on mogao da odgovori na sve zahteve koji su pred Radničkim. Kirovski i Vujaklija bi u Niš stigli kao slobodni igrači, jer im poslednjeg dana ovog meseca ističu ugovori, dok Đurić ima još godinu dana saradnje sa ‘brđanima’. Dvadesetesmogodišnji defanzivac bi trebalo da nadmoest odlazak Radovana Pankova u Crvenu zvezdu, dok bi Vujaklija bio alternativa u slučaju odlaska Nermina Haskića.

FOTO: STARSPORT

Vujaklija je prethodnu sezonu proveo u Proleteru za koji je postigao pet golova, dok je Kirovski nosio dres Budućnosti iz Dobanovaca.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter