0
AdmiralBet ABA Liga

MILAN TOMIĆ: Trenirali smo dobro pred finale; DOBRIĆ: Iako smo ostvarili cilj, ne nedostaje nam motiva!

Objavljeno: 09.06.19 u 16:07

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana sastaju se u ponedeljak (10.06.2019. u 18h) u prvoj utakmici finalne serije Superlige Srbije.

Finalna serija igra se na tri pobede, a prednost domaćeg terena imaju crveno-beli.

Košarkaši Crvene zvezde u polufinalu pobedili su ekipu Mege sa 2-0 i prethodnih dana su trenirali u dvorani „Aleksandar Nikolić“ i pripremali se za početa finalne serije. Prva utakmica finala ujedno će biti i sedmi meč dva tima u ovoj sezoni:

– Od prvog dana i starta Superlige, naveo sam jasno i otvoreno ambicije i cilj KK Crvena zvezda u ovoj ligi, vodeći se time da je zdrava ambicija svakog sportiste da uvek želi da osvoji takmičenje u kome učestvuje. Sledi nam novi derbi, nema favorita jer su to uvek specifične utakmice. Kompletni smo, trenirali smo prethodnih dana dobro, ovo je kraj jedne vrlo naporne sezone u svakom pogledu i ovom prilikom pozivam naše navijače da dođu u velikom broju i podrže nas u našim nastojanjima da na najbolji način okončamo ovu sezonu. Razlika koju su pravili i energija koju su nam donosili u prethodnim derbijima, posebno u poslednja dva koja smo odigrali kao domaćini je bila evidentna i vrlo važna za nas, rekao je trener crveno-belih Milan Tomić pred start finalne serije.

FOTO: STARSPORT

Ekipa Crvene zvezde je kompletna i spremna i motivisana da na pravi način okonča sezonu u kojoj je glavni takmičarski cilj ostvaren:

– I pored toga što smo osvojili ABA ligu i ispunili cilj koji smo naveli kao najvažniji za ovu sezonu, motiva pred ovo finale nam ne nedostaje. Želimo da osvojimo i titulu prvaka Srbije, čime bi na pravi način okončali ovu dugu i vrlo napornu sezonu. Imamo prednost domaćeg terena u ovoj seriji, zato je prva utakmica vrlo važna i ovom prilikom pozivam naše navijače da dođu i što više ispune halu u ponedeljak. Znamo se odlično, zna se i šta je derbi, nema nikakvih tajni, ovo će nam biti sedma utakmica u ovoj sezoni, odigraćemo ih još tokom ove serije. Dobro smo trenirali prethodnih dana, potpuno smo spremni i jedva čekamo da krene finale. Recept je poznat, jaka odbrana, velika borbenost i maksimalan angažman i koncentracija bez padova otvaraju put ka povoljnom rezultatu, rekao je Ognjen Dobrić, prvotimac Crvene zvezde.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter