1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

RIKARDO NA RASKRSNICI: Saudijci poslali ponudu, čekaju se Kinezi…

Objavljeno: 08.06.19 u 09:28

Iz Saudijske Arabije su aktivirali ponudu od zimus, a čeka se samo da se ovih dana izjasne Kinezi.

Nekako je Partizan uspeo zimus da pored milionske ponude iz Saudijske Arabije zadrži Rikarda Gomeša za kog je kako saznaje HotSport stigla ponuda iz Al Fateha. Ona je samo aktivirana od zimus i iznosi preko tri miliona evra što je u principu minimalna cena koju su odredili u klubu iz Humske. Postoje određeni bonusi za crno-bele i igrača čija zarada na mesečnom nivou iznosi 100.000 evra. Priča se zahuktava i dok traju pregovori osvajač Kupa Srbije čeka kineskog drugoligaša koji je u trci i može da plati, pošto želi da se sledeće sezone nađe u elitnom rangu.

Rikardo je posle dolaska iz Nasionala imao sjajnu sezonu i na 47 mečeva postigao je 23 pogotka, a pored praćenja Anderlehta, Briža i Kajserija izgleda da mu je suđena selidba u Aziju. Obe strane imaju razloga da se opredele za ovu destinaciju, a nema dileme da je rastanak blizu i trener Savo Milošević polako sa saradnicima bira naslednika Gomeša. Ima nekoliko mogućih „naslednika“, ali za sada cena nije povoljna mada je tek početak prelaznog roka.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter