0
Košarka

NBA: Niksi zovu Kavaja i Dejvisa!

Objavljeno: 08.06.19 u 19:27

Njujork Niksi naredne sezone nameravaju da se vrate u borbu za sam vrh NBA lige, a kao dve superzvezde koje bi od narende sezone trebalo da ponesu dres ovog kluba u prvi plan su iskolili Kavaj Lenard i Entoni Dejvis.

Lenard je u prvoj sezoni u dresu Toronta došao nadomak šampionske titule, ali je odlazak iz Kanade gotovo izvestan, s obzirom na to da je Lenardu želja da zaigra u nekom od velikih američkih kulturnih centara, pa su tako Los Anđeles Lejkersi i Klipersi spominjani ranije, a sada su u prvi plan iskočili Niksi.

Tim iz „Velike jabuke“ poslednji put se za titulu borio davne 1999. godine, a sjajnu ponudu slobodnih igrača žele da iskoriste ovog leta i vrate se u vrh. Lenard je prva meta i mogao bi u Njujorku da dobije maksimalan ugovor, dok drugi Niksi planiraju da ponude Entoniju Dejvisu iz Nju Orleans Pelikansa, koji bi mogao da stigne putem trejda.

Ovo je tek početak, očekuje se da i Lejkersi „pokažu zube“, pogotovo jer je gotovo izvesno da Lebron Džejms neće dopustiti da i druga sezona prođe bez nastupa u doigravanju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter