0
ATP

FOTO: STARSPORT

SPORT NA TV: Praznik sporta je pred nama – Novak u polufinalu, fudbaleri protiv Ukrajine, majstorica u Pioniru, NBA finale…

Objavljeno: 07.06.19 u 08:46

Izuzetno bogato sportski dan je pred nama.

Sportski maraton počinje u ranim poslepodnevnim časovima nastupom Novaka, a završava se nekoliko sati nakon ponoći novim okršajem Voriorsa i Reptorsa za šampionski prsten.

Puleni Mladena Krstajića nastavljaju borbu za plasman na Evropsko prvnstvo. U drugoj utakmici u grupi oni će na megdan izaći selekciji Ukrajine, utakmica počinje u 20.45 časova, a prenos je na kanalu Nova S.

Crno-beli su uspeli da pred svojim navijačima stignu do prednosti, ali su se ‘panteri’ u igru vratili pobedom na svom parketu. Odgovor na pitanje ko će sa Crvenom zvezdom igrati u finulu, dobićemo večeras od 19 sati za kad je zakazan početak majstorice u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’, a prenos je na prvom kanalu Arene sport.

Novak Đoković se plasirao u polufinale Rolan Garosa i do meča za trofej ostaje mu da savlada Dominika Tima. Duel u Parizu trebalo bi da počne u 12.45 časova, a prenos je na prvom kanalu RTS-a.

Odbojkaška reprezentacija Srbije nastavlja takmičenje u Ligi nacija, gde će joj od 22.40 rival biti Nemačka, a prenos je na Sport klubu 1. Na istom mestu, tri sata posle ponoći možete pratiti četvrtu utakmicu finala NBA lige između Golden Stejta i Toronta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter