0
Auto Moto

FOTO: FORMULA1

VELIKA NAGRADA KANADE: Šta kažu prognoze, kakvo nas vreme očekuje u nedelju?

Objavljeno: 06.06.19 u 17:38

Ove nedelje grad Montreal i staza „Žil Vilnev“ biće domaćini sedme po redu trke šampionata Formule jedan, a dan pred početak treninga saopštena je i zvanična vremenska prognoza, pa sada imamo uvid u to kakva nas trka potencijalno očekuje, i gde bi moglo da bude „problema“.

U petak, sedmog juna na programu su dva slobodna treninga, za koje postoji verovatnoća da će proteći uz kišu. Naime, kako je preneo zvanični sajt Formule jedan, šansa za padavine je čak 83 procenta, uz temperaturu od 21 stepen.

Dan kasnije, iako će biti oblačno, treći slobodni trening ne bi trebalo da bude „mokar“, kao ni zvanične kvalifikacije, iako će biti oblaka, a prognozirana temperatura je 24 stepena Celzijsovih.

Ni dan kasnije, kada vozači budu čekali na zeleno svetlo za početak trke, neće biti iznenađenja. Očekivano vreme je 24 stepena, bez kiše, pa nam sve govori da će i ovog vikenda izostati bilo kakav faktor iznenađenja koji bi Ferari, Red Bul i ostale ekipe mogle da iskoriste i po prvi put od početka sezone nadmaše Mercedes.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter