0
Domaći fudbal

Prva utakmica drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope u fudbalu Spartak Subotica protiv Sparte iz Praga Vladimir Gacionovic trener fudbalera Spartaka iz Subotice Novi Sad 26.07.2018 Stadion Karadjordje

POVRATAK NA MESTO STARE SLAVE: Gaćinović ponovo na klupi Spartaka

Objavljeno: 06.06.19 u 21:57

Vladimir Gaćinović u narednoj sezoni sa klupe će predvoditi fudbalere subotičkog Spartaka, samo osam meseci pošto je istu poziciju napustio uprkos sjajnim nastupima u kvalifikacijama za Ligu Evrope i prolasku u dvomeču protiv praške Sparte.

Loš početak doveo je do preranog rastanka, umesto njega stigao je Predrag Rogan, a po završetku sezone u kojoj su „golubari“ uspeli da se oporave od lošeg početka i obezbede opstanak doneta je odluka da, nakon rastanka sa Roganom, na klupu sedne bivši šef stručnog štaba.

To je potvrdio i predsednik Spartaka Nikola Simović u zvaničnom saopštenju:

– Spartak je sa Vladimirom Gaćinovićem na mestu šefa struke postigao najveće rezultate u istoriji kluba. I u prethodnom periodu smo imali dobru saradnju tako da nismo mnogo kalkulisali s kim želimo u novu sezonu da krenemo. S obzirom da smo se rastali prijateljski, vrlo brzo smo postigli dogovor uz želju da već u predstojećoj sezoni pokušamo ponoviti rezultate od prošlog puta, naveo je Smović.

On će, prema slovu ugovora, za Spartak biti vezan naredne dve sezone, a prozivka za takmičenje 2019/2020 biće obavljena u ponedeljak, 10. juna.

Sa druge strane, Rogan bi, prema nekim najavama, trebalo karijeru da nastavi u Napretku iz Kruševca.

(Na tragu informacije – Mirko Marković)

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter