0
ATP

FOTO: facebook.com/djokovic.official

ĐOKOVIĆ PRED POLUFINALE: Biće loše vreme? Odlično, to mi odgovara

Objavljeno: 06.06.19 u 20:45

Novak Đoković rutinski je danas obezbedio prolaz u polufinale Rolan Garosa.

Prvi reket sveta je u četvrtfinalu prilično ubedljivo savladao petog nosioca Aleksandra Zvereva i sa 3:0 (7:5, 6:2, 6:2) došao među četiri najboljih na Otvorenom prvenstvu Francuske.

– Emocija zavisi od trenutka… Kako se osećam, tako uradim. Posle pobede, ali i preokreta u prvom setu, osećao sam se zadovoljno, rasterećeno, ali nisam imao potrebu da previše slavim – rekao je Đoković novinarima u Parizu.

– Nisam dobro ušao u meč, on je jako dobro igrao, servisi su mu funkcionisali, ali ja sam posle pretpljenog brejka uspeo da se se vratim nekim dobrim riternima – istakao je Đoković.

U polufinalu će za protivnika imati Dominika Tima iz Austrije, koji igra odlično na šljaci. Novak se dotakao i vremenskih uslova.

– Očekuje nas uzbudljiv dan sutra. Najavljuju da će vreme biti kišovito, mestimično oblačno… Takvi uslovi bi meni trebalo više da odgovaraju, jer će teren biti teži, a kod njegove igre je to jako bitno. Igra s dosta spina, koristi ‘kik’ servis, napredovao je u bekhendu. Znam šta da očekujem. Ovo će biti jedan od najvećih izazova – podvukao je Đoković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter