0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TONČEV O REKONSTRUKCIJI ‘ČAIRA’: Nadam se da će sada prestati negativna kampanja koja se vodila zbog trave na našem stadionu

Objavljeno: 05.06.19 u 17:54

U Nišu je počela rekonstrukcija terena , tako da će fudbaleri Radničkog evropske utakmice u julu odigrati na podlozi vrhunskog kvaliteta.

Iako na stadionu već petnaestak dana nema igrača i trenera, koji su na odmoru, bilo je veoma ‘živo’.Razlog svega je veliki poduhvat, započeta je zamena trave na najvećem stadionu u Srbiji van prestonice.

Prvi čovek Radničkog Ivica Tončev ističe da je sadašnje rukovodstvo niškog kluba učinilo mnogo toga u klubu sa Čaira, te da su postignuti rezultati vredni pažnje.

– Posao je veoma ozbiljan i rezultat će biti vrhunski. Obezbedili smo oko 55 miliona dinara za ovaj projekat i očekujem da će konačno negativna kampanja koja se vodila i još se vodi protiv Radničkog zbog lošeg terena. Sve one koji su na sav glas govorili da se u Nišu fudbal igra na poljani ili po džombama i blatu, ubuduće ćemo ugostiti na najboljem terenu i nećemo dozvoliti ubuduće nikome i nijednog trenutka da se žali na uslove odigravanja utakmica, kazao je  Tončev.

FOTO: FK Radnički

Ovaj projekat trebalo bi da bude realizovan u narednih 35 do 40 dana, u zavisnosti od vremenskih uslova. Radove će realizovati ekipa stručnjaka iz kompanije u Grčkoj, koja brine o terenima Olimpijakosa, AEK-a i Panatinaikosa u Atini, PAOK-a u Solunu, ali i mnogih najpoznatijih klubova u Italiji, Španiji, Holandiji i drugih širom Evrope.

Fudbaleri Radničkog imaće već na startu sezone, 11. jula za kad je zakazano prvo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope sjajne uslove.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter