0
Evropske lige

FOTO: PRINTSCREEN

GVARDIOLA JURI ‘ČUDO OD DETETA’: Siti ga je hitno potpisao dok obeštećenje nije skočilo na 200 miliona!

Objavljeno: 05.06.19 u 17:42

Mančester Siti spremno će dočekati prelazni rok.

Iako je ekipa Mančester Sitija bukvalno osvojila sve na domaćoj sceni izostao je rezultat u Ligi šampiona, a u nadi da će naredne godine uspeti da se dokopaju i dugo sanjanog trofeja u Evropi. Siti je spreman da aktivira klauzulu za portugalsko čudo od deteta Žoaa Feliksa. „As“ navodi da je Gvardiola zainteresovan da ga dovede u svoj tim i da će aktivirati otkupnu klauzulu od 120 miliona evra.

Portugalski tinejdžer načelno je dogovorio saradnju sa Sitijem i spreman je da potpiše petogodišnji ugovor sa ‘građanima’ po kome će ukupno inkasirati 25 miliona evra. Feliks je postigao 20 golova u protekloj sezoni i imao 11 asistencija. Na sebe je skrenuo pažnju svih velikih klubova Evrope.

Real je nudio 80 miliona, a umešao se i Atletiko Madrid, Liverpul i Mančester Junajted. Iako je Benfika nudila nastavak saradnje sa povećanjem otkupne klauzule na 200 miliona Evra,  Gvardiola je uspeo da ga ubedi na saradnju pre povećanja otkupne klauzule.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter