0
AdmiralBet ABA Liga

SPORT NA TV: Zvezdina ‘meč lopta’, odbojkašice protiv Poljske, četvrtfinale Rolan Garosa

Objavljeno: 04.06.19 u 08:50

Utorak je uglavnom jedan od siromašnijih dana kada je sport u pitanju, pa nam ni danas tereni širom sveta ne donose previše uzbuđenja, ali će biti ponešto interesantno da se probere.

Za navijače Crvene zvezde najvažniji duel je onaj koji je na programu od 19 časova, kada crveno-beli bez prisustva svojih navijača gostuju Mega Bemaksu u pokušaju da već nakon dva meča obezbede plasman u finale Superlige KLS. Utakmicu prenosi Arena Sport.

Pored ovog meča, ljubitelji sporta u Srbiji sa pažnjom će sigurno ispratiti meč Lige nacija za odbojkašice koji reprezentacija Srbije igra protiv Poljske od 17:15 uz prenos na Sport Klubu 1.

A kada su mečevi koje će pratiti čitav svet u pitanju, pažnja je usmerena ka Francuskoj gde Stanislas Vavrinka i Rodžer Federer u prvom, odnosno Kei NišikoriRafael Nadal u drugom četvrtfinalu daće odgovor na pitanje ko će u borbu za finale Otvorenog prvenstva Francuske.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter