2
Domaći fudbal

FOTO: StarSport

MILETIĆ ‘OTPISAN’, UROŠEVIĆ MOŽE DA ODE: Evo ko će da ih zameni na levom beku…

Objavljeno: 04.06.19 u 23:09

Dominik Dinga je prvo pojačanje Partizana, Leonardo je velika želja, a večeras je otkrivena i realna želja za poslednju liniju tima.

HotSport je već pisao da se na levom beku ne računa na Nemanju G. Miletića, takođe odrešene ruke da ode ima i Slobodan Urošević. To znači da crno-bela knjiga uz levu aut liniju spada na samo jedno slovo, a to je Zlatan Šehović.

Ipak, uprava crno-belih ne sedi skrštenih ruku. Kako piše ‘Informer’, želja Partizana je Rajko Brežančić. Momak koji je ugovorom vezan Uesku, ali je poslednjih šest meseci proveo u drugoligašu Malagi, ali ni tamo nije igrao.

U Humsku bi Rajko Brežančić mogao kao slobodan igrač, pošto je Ueska ispala u Segundu i veliko je pitanje želi li da ispoštuje ceo ugovor sa Srbinom do 2020. godine.

Rajko Brežančić je ponikao u Radničkom iz Nove Pazove, ali je deo omladinskog staža proveo u Partizanu sa kojim je potpisao profesionalni ugovor. Nije se naigrao u Humskoj, te su usledile pozajmice u Teleoptik i Bežaniju. Kasnije je nosio dres Metalca, Čukaričkog, AZ Alkmara, Ueske i Malage.

ZAPRATITE NAJJAČU SPORTSKU INSTAGRAM STRANICU – HOTSPORT.RS

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter