Srpski bokser Veljko Ražnatović pobedio je Hrvata Petra Mrvalja nokautom u prvoj rundi, a onda pokazao da ga samo sport zanima.

Veljkova pobeda bila je čista kao suza. Ipak, na plećima ovog momka je veliki pritisak. Nakon meča u beogradskoj hali ‘Ranko Žeravica’ krenulo je mnogo komentara po društvenim mrežama, a posebno se izdvojio onaj od strane Edvina iz Zagreba.


– Iako sam iz Zagreba, moram reći da ne namešta mečeve. Dečko je jednostavno dobar u boksu, sviđalo se to nama ili ne. Pošto sam i sam odrastao bez oca, shvatam da mu fali otac, pa shvatam i tu njegovu posvetu. Ali, na žalost, čini mi se da je ta posveta protiv svih Hrvata – počeo je izvesni Edvin D. iz Zagreba.

– Petar je izgleda predstavljao Hrvatsku. Isto tako, činiš mi se kao stvarno korektan dečko u svojim izjavama i šteta je da nas mrziš. Mržnja je negativna emocija, izbaci to iz sebe. Rat je gotov. Shvatam da poštuješ svoje, ali proširi malo vidike. Ima nas svakakvih. U svim narodima, ali, ti to već znaš. Dobar si. Nastavi tako. Budi sportista ispred svega. A mi budimo realni, dečko je dobar. Doći će i teži protivnici pa ćemo videti. Sujeta je dobar motivator pa krenite da trenirate. (smeh) Ali, imajte poštovanja za protivnike. Pozdrav Veljko, čestitam na pobedi – poručio mu je Edvin D.

Veljko je odgovorio Zagrepčanu.

– Brate, ne mrzim nikoga. Iskreno i od srca ti ovo govorim. Ko je prema meni dobar, ja ću biti 10 puta bolji prema njemu. Ko poštuje moju zemlju i moj dom zaslužuje od mene samo još veci respekt. Rat je gotov, mržnju niko ne širi niti gaji u duši. Iskren pozdrav za Zagreb!

Edvin iz prestonice Hrvatske se potom ponovo javio i čestitao Veljku.

– E, pa, svaka čast. Shvatam ja tebe i emocije su tu. Vidi Veljo, poštujemo mi i Srbe i Srbiju. I kamo sreće da se to više sve zaboravi. Iskrene čestitke i srećno. Stvarno si dobar u ovome i svaka ti čast. Pustimo priče.

Evo prepiske srpskog boksera i momka iz Zagreba: