0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POTVRĐENO PISANJE HS: Reprezentativac Srbije na pragu ‘Marakane’! Želim da se dokažem u Zvezdi!

Objavljeno: 03.06.19 u 14:28

Crvena zvezda krenula je u stvaranje kluba za novu sezonu. Prvo pojačanje stiglo je u vidu Radovana Pankova, ali Zvezda se tu ne zaustavlja.

HotSport saznaje da je Crvena zvezda na pragu dovođenja novog pojačanja. Konkurenciju na golu crveno-belih uskoro bi mogao da pojača i reprezentativni čuvar mreže talentovani Nikola Vasiljević.

Pregovori su u završnoj fazi, a za HotSport Nikola je prokomentarisao interesovanje šampiona Srbije.

– Imao sam dobru sezonu iza sebe. Nekoliko inostranih klubova poslalo je ponudu, jedna od opcija je i Crvena zvezda. Ono što bih ja želeo jste da se dokažem u redovima Crvene zvezde, kratko je za HotSport prokomentarisao Vasiljević

Nikola Vasiljević je rođen u Nišu i golmansku karijeru počeo je u omladinskoj školi Radničkog u dresu Radnika odigrao je 55 mečeva, a bio je jedan od najzaslužnijih za prošlosezonski plasman u plej-of ekipe iz Surdulice.

Podsetimo, Crvena zvezda se i u prošlom prelaznom roku interesovala za čuvara mreže Radnika, ali je saradnja sada znatno izvesnija. 

FOTO: RADNIK SURDULICA

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter