3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POTPUNA REKONSTRUKCIJA PARTIZANA: Vazura najavio nekoliko pojačanja, i to vrlo brzo! (VIDEO)

Objavljeno: 03.06.19 u 22:10

U novoj epizodi ‘Partizanovog vesnika’, generalni direktor crno-belih je najavio promene u igračkom kadru, u oba pravca.

Partizan iza sebe ima prilično turbulentnu sezonu, koju ipak završava osvojenim trofejom u Kupu Srbije, ali bez učešća u grupnoj fazi Lige Evrope, što je značajno uticalo na klupsku kasu. O tome je govorio Miloš Vazura u ‘Partizanovom vesniku’.

– Teška godina, možda jedna od najtežih, dosta duga i finansijski je bila mnogo teška i takmičarski. U prvenstvu, nažalost, nije bilo kako treba, dosta smo kasnili za našim glavnim rivalom, ali uzeli smo taj Kup i ponosni smo na taj trofej. Čestitam igračima, stručnom štabu, ali i Bati Mirkoviću, Gordanu Petriću, pa i Đukiću.

Nismo imali velike transfere, imali smo ponudu da prodamo Rikarda za četiri miliona u Saudijsku Arabiju. Nismo mogli da nađemo zamenu i nismo hteli da ga pustimo. To je onda značilo da ćemo teže pregurati ovu godinu. Ali, uspeli smo – rekao je Vazura.

Vazura je najavio veliku rekonstrukciju tima.

– Moramo u potpunosti da rekonstruišemo tim. Mislim da ćemo imati dobar prelazni rok, da neke igrače što kasnije prodamo, da bismo prošli što dalje u Evropi, a prioritet je plasman u grupnu fazu Lige Evrope. Moramo da napravimo dobar tim. Za nas je prelazni rok krenuo pre mesec dana. Naši skauti konstantno rade po sedam-osam sati, šef struke Savo Milošević takođe i blizu smo dovođenja, ali i prodaja nekih igrača.

Iznedrili smo par mladih igrača, zahvaljujući Bati Mirkoviću je standardan postao štoper Strahinja Pavlović i imamo dosta ponuda za njega, kao i za Rikarda. Ne manjka ponuda ni za Nikolićem, Zakarićem, Miletićem, Svetom Markovićem, Zdjelarom, Šćekićem… Videćemo sa stručnim štabom – najavio je generalni direktor crno-belih.

Najavio je da se u narednih par dana mogu očekivati i novajlije.

– ‘Na nama je da uradimo dobro prelazni rok, a ako i bude nekih grešaka, da mi imamo dobar tim, da te greške ne utiču na rezultat. Svesni smo da neke stvari nisu dobro urađene, ali ne tako kako se priča. Ja sam ponosan, svake godine smo osvojili neki trofej. Moramo da imamo finansijsku stabilnost, a iz te stabilnosti doći će i rezultat’ – naglasio je Miloš Vazura.

0
0

3 Komentara

  1. Rekonstrukcija tima na svim nivoima a prvo da odes ti i Vucelic a povedite i vecinu tima.Napravice novi ljudi novi Partizan sa Vama samo stagnacija.Nemas viziju

    0
    0
    Odgovori
  2. DOK JE OVAJ LIK, MI USPEHA
    NECEMO IMATI. PRVO U
    SPORT SE MALO RAZUME,
    A DRUGO CIME JE ZADUZIO
    PARTIZAN. SAMO DRPA,
    GULANFERE. NEMA NIMALO
    AUTORITETA DA POMIRI
    NAVIJACE, DA UJEDINI VODJE
    STA JE DOBRO UCINIO. SAMO JE UBRUKAO PARTIZAN. ZALUTALI U SPORT.

    0
    0
    Odgovori
  3. PA TI JOS SI TU ! COVECE
    IMAS LI TI MORALA ,OBRAZA
    VAZURO POD HITNO DA POMIRIS NAVIJACE DA NAS NE BRUKAJU, AKO NEMOZES
    POVEDI OJE VODJE I SIROKO
    TI POLJE. OJADIO SI NAS !!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter