0
Evropske lige

MIHAJLOVIĆ ODLUČIO: Poznato gde če srpski trener nastaviti karijeru!

Objavljeno: 03.06.19 u 12:31

Jedna od glavnih tema ovog prelaća u italijanskim sportskim krugovima bila je sudbina Siniše Mihajlovića. Sada je i to poznato.

Kako portal ‘Republika’ saznaje Siniša Mihajlović će potpisati novi, četvorogodišnji ugovor sa Bolonjom. Kako prenosi portal ‘Republika‘  sportski direktor Valter Sabatini, Mihajlović i Bolonja su načelno dogovorili nastavak saradnje i očekuje se da u novu sezonu klub uđe sa znatno većim ambicijama nego lane.

Podsetimo, Siniša Mihajlović je u februaru došao na klupu Bolonje kada su svi već videli ovaj tim u Seriji B. Mihajlović je uspeo da preporodi ekipu i usadi im pobednički mentalitet, a nakon pozitivne serije rezultata Bolonja je sezonu završila na desetoj poziciji na tabeli.

Govorilo se dosta o narednom potezu Mihajlovića koji je bio na meti Juventusa, Milana, Rome i mnogih drugih klubova, dok su navijači Rome jasno stavili do znanja da ne žele našeg stručnjaka na klupi, Bolonja je iskoristila da produži saradnju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter