0
Košarka

FOTO: HotSport

DEJAN MILOJEVIĆ: Zvezda je favorit, malo je vremena da ispravimo greške! Fundić: Moramo da uvedemo Zvezdu u naš ritam!

Objavljeno: 03.06.19 u 16:21

Košarkaši Mega Bemaksa u utorak 4. juna od 19:00 igraju drugu utakmicu polufinala plej-ofa Superlige kada će u hali „Mega Faktori“ dočekati Crvenu zvezdu mts.

Izabranici trenera Dejana Milojevića će imati težak zadatak da izbore majstoricu u seriji gde bi se eventualni treći meč igrao u četvrtak u hali „Aleksandar Nikolić“.

Sve ulaznice za meč u utorak su usled velike potražnje i ograničenog kapaciteta hale podeljene prijateljima kluba i sponzorima tako da će pristup hali i ulaz biti omogućen samo licima koji poseduju kartu za meč.

Trener Mega Bemaksa Dejan Milojević je istakao da je malo vremena između dve utakmice za oporavak i ispravljanje grešaka:

– Bez obzira što smo domaćini Zvezda je favorit. Imamo veoma malo vremena između dve utakmice da se oporavimo i ispravimo greške. Pored agresivne odbrane i dobre energije na parketu, moramo da pokušamo da uvedemo utakmicu u ritam koji nama odgovara, što smo uspeli u dobrom delu prošle utakmice. Igramo protiv izuzetno kvalitetnog protivnika i svakako želimo da se prikažemo u što boljem svetlu u finišu ove, za nas odlične sezone, a za šta će to biti dovoljno na kraju, videćemo, izjavio je Milojević.

Mega Bemaks je završio ligaški deo Superlige u grupi B na drugom mestu sa skorom 7-3 i uz najviše postignutih poena na meču od svih superligaša, 96.9, dok je Crvena zvezda bila bez poraza u grupi A. Prvi meč u polufinalnoj seriji koja se igra na dve pobede je dobila Crvena zvezda sa 83:72.

Krilni centar Mega Bemaksa Stefan Fundić je istakao da je potrebno da ekipa ponovi odbranu iz prvog meča:

– Ako ponovimo odbranu iz prvog meča imamo razloga da se nadamo pobedi. Pokušaćemo da uvedemo Zvezdu u naš ritam trčanja i da produžimo ovu seriju. Bitno je da prepoznamo ključne momente u meču i da tada budemo posebno koncentrisani. Na nama je svakako da damo sve od sebe, a ukoliko bude tako, verujem da ćemo zaslužiti i malo sportske sreće koja je neophodna u ovakvim utakmicama, izjavio je Fundić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter