0
Auto Moto

FOTO: YouTube

FETEL: Borba sa Leklerom je dobra za Ferari

Objavljeno: 02.06.19 u 17:37

Sebastijan Fetel i Šarl Lekler u nekoliko navrata navijače u Formuli jedan počastili su svojim duelima, a Nemac ističe da je to zapravo dobra stvar za Ferari.

Iako su Fetel i Lekler pokazali da predstavljaju jedan od najdinamičnijih tandema u Formuli, čelnici Ferarija su odlučili da njihovo takmičenje prekinu timskim naređenjima, najčešće na štetu Leklera.

To je navodno proizvelo mnoge trzavice, pa je Fetel ozbiljno razmotrio povlačenje, dok je odnos „skuderije“ i mladića iz Monaka „pred pucanjem“. 

Ipak, gledajući samo reči Fetela, od sve je to preterivanje:

– To je pozitivno, guramo jedan drugog. Mislim da nisam imao „lake“ timske kolege u prošlosti. Kimi i Lekler su drugačiji, pre svega kao ljudi, a potom i kao vozači, imaju drugačiji stil. 

Situaciju sa Leklerom opisao je kao dobru:

– Mislim da je Šarl veoma brz, talentovan, i mislim da je dobra stvar imati dva vozača koji guraju auto do granice i istražuju je, pokušavaju da shvate gde se ona nalazi i kako da je pomere, zaključio je Fetel.

Da li će se nešto promeniti saznaćemo 9. juna na trci za Veliku nagradu Kanade.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter