0
Evropske lige

TRAMPA VEKA U SERIJI A: Juventus i Inter razmenjuju igrače?

Objavljeno: 01.06.19 u 19:42

Postoji opcija da dva tima razmene napadače.

Mauro Ikardo skoro izvesno će napustit Inter tokom ovog leta, dok Paulo Dibala nije zadovoljan statusom u Juventusu, a sve to moglo bi da dovede do velike trampe ovih klubova.

Italijanski mediji redom prenose vest da bi do kraja juna moglo da dođe do okončanja ovog posla. Obojica Argentinaca nameravaju da promene sredinu, a Juventus je želeo Ikarda i prošlog leta, samo što to tada nije bilo realno.

Sada je drugačija situacija, imao je napadač Intera tešku sezonu protkanku čestim sukobima, a novi trener Antonio Konte ga nema u planovima za novu sezonu. Sa druge strane Dibala nije imao toliko problema, ali je bio nezadovoljan odnosom koji je prema njemu imao sada već bivši trener Masimilijano Alegri.

Oba igrača rođena su 1993. godine, sigurno je da bi i klubovima i njima ova promena veoma prijala, a hoće li se realizvoatni ostaje da se vidi…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter