0
Ostali sportovi

FOTO: PRINTSCREEN

BRUTALAN NOKAUT ZA MANJE OD MINUT: Aleksandar Rakić zapalio dvoranu u Stokholmu i trasirao put ka vrhu UFC-a (VIDEO)

Objavljeno: 01.06.19 u 21:25

Momak srpskog porekla stigao je četvrte pobede u UFC-u.

Da stigne do nove pobede u najjačoj svetskoj promociji Rakiću je bio potreban samo minut, kako bi nokautirao Džimija Manuvua.

Nije dugo morao da čeka kako bi stigao do nove pobede Aleksandar Rakić, te jednog najspektakularnijih nokauta viđenih tokom ove godine. Znalo se da će Englez biti prava provera pred put u sam vrh momka iz bečkog tima ‘GYM 23’, a malo ko je očekivao da će sav posao obaviti ovako brzo. Još jednom je talentovani borac pokazao klasu i potencijal, a čelnicima promocije poručio da mu je mesto u samom vrhu.

Posle uvodnog odmeravanja snagge boraca i nekoliko pokušaja nožnih udaraca od stranea Manuva, momku koji se bori pod zastavom Austrije samo je 45 sekundi trebalo da upiše novu pobedu u dvorani u Stokholmu. Već u prvom napadu, posle finte krošea levom i udarca desnom rukom, usledio je udarac nogom pravo u bradu Manuve. Ostaje je Engelz da leži, a koliko je udarac bio precizan govori i činjenica da nije uspeo da dođe na proglašenje pobednika.

Posle svoje 12. pobede u karijeri Rakić će se naći na zvaničnoj listi najboljih 15 boraca kategorije. Večerašnji nokaut trasirao mu je put ka samom vrhu i vrlo brzo se može očekivati neka velika borba.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter