1
Extreme

VELJKO RAŽNATOVIĆ: Biću kratak, nokautiraću Petra!

Objavljeno: 30.05.19 u 20:58

Sedmi meč u profi karijeri boksovaće Veljko Ražnatović. 

Deceniju čekan bokserski spektakl „Poklon Beogradu“ biće održan večeras  u hali „Ranko Žeravica“! Meč večeri biće bitka za WBC titulu prvaka Mediterana između našeg Marka Nikolića i Italijana Adrijana Sperandija, ali po atraktivnosti rivala najviše pažnje privlači duel pre tog.

U ring će najperspektivniji srpski kruzeraš Veljko Ražnatović (22) i Hrvat iz Čapljine Petar Mrvalj (26).

Na merenju Srbin se Hrvatu odmah uneo u lice. Petar je skretao pogled, ali mu je stavljeno do znanja šta ga čeka u srpskoj prestonici.

– Spreman sam – svaki dan po dva, tri treninga, nedeljama unazad. Ceo trud staće u taj jedan meč. Nadam se da će biti kratak, da ću nokautirati Petra. Nisam gledao njegove borbe, ne zanima me. Znam šta ja mogu i nadam se da će publika na debiju u mom rodnom gradu biti zadovoljna onim što ću prikazati, rekao je Ražnatović. 

Sa druge strane, Mrvalj je bio dosta umereniji u izjavama.

Vidim da je Veljko davao korektne izjave kada su ga pitali o politici, to mi je jako bitno. Mi smo sportisti, bokseri – neka bolji pobedi u ringu. Verujem u sebe, ali znam i da je moj rival jak, spreman, željan pobeda. Videćemo ko će se radovati, rekao je Mrvalj.

Meč Ražnatović – Mrvalj biće deseti od ukupno 11, koliko će ljubitelji boksa moći da pogledaju tokom revije. Ulaznice po ceni od 300 i 600 dinara mogu se kupiti i danas od 10 sati pa do početka spektakla na blagajni hale „Ranko Žeravica“.

Sloba Radanović, jedan od najpopularnijih pevača u zemlji, pružio je podršku našim borcima na merenju, pre svega prijatelju Marku Nikoliću.

– I sam sam dugo trenirao boks, strašan sport. Ovo su sve bokserske veličine, uživaću na spektaklu – poručuje Radanović.

Učinak Veljka Ražnatovića
Mečeva 6 Pobeda 6 Pobeda nokautom 3

Učinak Petra Mrvalja
Mečeva 19 Pobeda 9 Pobeda nokautom 4 Poraza 10 Poraza nokautom 9

Program dana: 11 spektakularnih mečeva
Stefan Čolović – Filip Milutinović
Saida Bukvić – Snežana Šiljković
Luka Šumarac – Jovan Smilić
Ersan Gurdijeljac – Bogdan Drašković
Miljan Rovčanin – Slobodan Ćulum
Aleksandar Konovalov – Andrej Moravek
Vladan Babić – Mihal Lukačik
Nikola Sjekloća – Moris Positi
Boban Filipović – Marino Goles
Veljko Ražnatović – Petar Mrvalj
Marko Nikolić – Adriano Sperandio

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter