0
Košarka

FOTO: STARSPORT

TRINKIJERI: Šta je bilo, bilo je, na redu je ozbiljna koncentracija!

Objavljeno: 30.05.19 u 22:18

Košarkaši Partizana ostvarili su učinak 10/10 u regularnom delu B grupe Superlige Srbije u košarci.

Trener crno-belih Andrea Trinkijeri je nakon meča sa Slobodom iz Užica govorio o meču, ali i izneo očekivanja pred doigravanje.

– Sigurno je da smo tim u odnosu na ABA ligu mnogo promenili. Ne znam kako ćemo da igramo u plej-ofu, ali je ekipa veoma dobro radila. Uspeli smo da svi igrači, čak i najmlađi igraju, da imaju ulogu. Posle prva tri meča u kojima nismo shvatali kako se igra KLS, našli smo način da skupa igramo i napad i odbranu, počeo je Trinkijeri i potom dodao.

Zadovoljan sam sa ekipom, radom, pristupom, i sada bih voleo da nastavimo kako smo igrali poslednje utakmice. Možda nismo najtalentovanija verzija našeg tima iz ove sezone, ali svi igrači imaju moje poštovanje kako rade i kako nose ovaj dres na terenu. Sada ćemo igrati na svakih 48 sati, šta smo uradili, uradili smo. Sada je na redu koncentracija, i mentalna. Potrebno je da igramo zajedno napad i odbranu. To je plan, rekao je Trinkijeri.

Marko Pecarski je istakao da je ekipa puna samopouzdanja pred dvomeč sa FMP-om.

– Završili smo grupu fazu bez poraza, što je dobra uvertira za plej-of. Takvo izdanje nam je dalo i samopouzdanje. Sada imamo nekoliko dana da se pripremimo za FMP, dodao je Marko Pecarski.

Partizan se u polufinalu sastaje sa FMP-om u seriji do dve pobede, uz prednost domaćeg terena. Prvi meč se igra u dvorani „Aleksandar Nikolić“ u ponedeljak, 3. juna.

Foto: STARSPORT

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter