0
Auto Moto

FOTO: FORMULA1

RED BUL PRONAŠAO ‘REZERVU’: Hulkenberg menja Gaslija, Ferštapen želi titulu

Objavljeno: 30.05.19 u 17:14

Niko Hulkenberg i Red Bul započeli su pregovore o saradnji za sezonu 2020, prenosi „PlanetF1“ posanje italijanskih medija.

Red Bul je u međusezoni morao da reaguje nakon što je Danijel Rikardo zamenio ovu ekipu Renoom, a upravo bi njegov trenutni timski kolega mogao da bude druga opcija iza Maksa Ferštapena za narednu sezonu. 

Trenutno uz Holanđanina stasava još jedan mladi vozač, Pjer Gasli, bivši vozač Toro Rosa, ali je prema priznanju šefa tima Kristijana Hornera Francuz dobio šansu godinu dana pre nego što je bilo planirano, s obzirom na to da za sada nije opravdao očekivanja. Plan o konačnom dogovoru sa Hulkenbergom mogao bi da poremeti upravo Gasli ukoliko nastavi da podiže formu. 

Istovremeno, italijanska verzija Motosporta piše da je razlog želja da Ferštapen dobije vozača koji bi bio kvalitetna podrška u napadu na šampionsku titulu.

 

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter