1
Domaći fudbal

Fudbal Finale Kup Srbije Season 2018-2019 Crvena Zvezda v Partizan Beograd, 23.05.2019. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

MILOŠEVIĆ OTVORIO KARTE: Četvorica odlaze iz Humske, napadač prvi…

Objavljeno: 30.05.19 u 17:56

Crno-beli polako sklapaju mozaik tima za narednu sezonu i evropske kvalifikacije.

Četa Save Mioševića osvajanjem Kupa popravila je kompletnu sliku, ali ambicije kluba su značajno veće.

Na tom putu uprava kluba moraće marljivo da radi na dovođenju adekvatnih pojačanja, dok će se nekim igračima zahvaliti na saradnji. Na listi onih koji neće naredne sezone konkurisati za tim Partizana je Dejan Georgijević, koji je do decembra pozajmljen od Ferencvaroša. Crno-beli žele da raskinu ugovor i igrača već od juna vrate u Budimpeštu, gde će se na raspolaganje staviti šampionu Mađarske. Nije se naigrao dvadesetpetogodišnji napadač, a crno-beli dres je u Superligi oblačio svega tri puta i odigrao 35 minuta, dok je šansu od sedam minuta ukupno dobio na dve utakmice u Kupu Srbije.

FOTO: STARSPORT

U narednim danima trebalo bi da se reši sudbina defanzivaca Nemanje G. Miletića, Miroslava Vulićevića i Mark Valjentea, koji su takođe na izlaznim vratima Humske. Od starijih igrača Milošević hoće da zadrži Bojana Ostojića, dok od standardnih prvotimaca, ko god bude imao ponudu može da ide u inostranstvo.

Konačan spisak igrača na koje računaju crno-beli, biće poznat sledeće nedelje…

0
0

1 Komentara

  1. SAVO DOK TI JE OVA UPRAVA
    MI NECEMO VIDETI TITULU.
    TO JE PRVO, A DRUGO ,BEZ
    JEDINSTVO MEDJU NAVIJACA
    ISTO NEMA USPEHA. RESI TA
    DVA PROBLEMA, PO CENU
    DA NAJURIS SVE TAKOZVANE
    VODJE. NEKA POMOGNE
    I SASA ILIC, AKO IMA
    AUTORITETA. DOSTA CIRKUSA I BRUKE.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter