0
Ostali sportovi

Foto: Kuglaski savez Srbije

IMA LI NEŠTO ŠTO SRBI NE MOGU: ‘Orlovi’ Svetski prvaci u kuglanju!

Objavljeno: 30.05.19 u 19:26

Po treći put u nizu, četvrti put u proteklih pet Svetskih prvenstava odnosno peti put od osamostaljenja, Srbija je na krovu kuglaškog sveta.

 Dominantno, samouvereno, poletno, ubedljivo, timski, u tom duhu je proteklo čitavo Svetsko prvenstvo uzimajući našu reprezentaciju u obzir.

Savladana je reprezentacija koja ima najviše registrovanih igrača i klubova u čitavom svetu, reprezentacija u čijoj zemlji je kuglanje među popularnijim sportovima, zemlja koja se u svetu kuglanja pita bukvalno o svemu. Pre dve godine, savladani su usred Nemačke u polufinalu a danas su bili jednostavno nadigrani, sve što su danas mogli da urade jeste da pruže otpor koji za naše vedete nije ni malo bio dovoljan. Baranj Čongor, najbolji je igrač današnjeg finala sa maestralnih 693 čunjeva.

Foto: Kuglaski savez Srbije

Činjenica, da ukupno ima devet rezultata preko 3900 čunjeva na Svetskom prvenstvu a od toga je pet rezultata je od strane Srbije, a na prva četiri mesta se takođe nalaze naši momci govori kolika je nadmoć reprezentacije Srbije bila na ovom Svetskom prvenstvu.

Kovačić Igor, Tepša Daniel, Ernješi Robert, Vlajkov Radovan, Zavarko Vilmoš, Baranj Čongor, Milinković Aleksandar, Simijonović Miloš, Jagličić Uroš, Jovetić Milan, selektor Pavlović Vojko. To su imena koja neporažena odlaze kući iz Češke.

Foto: Kuglaski savez Srbije

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter