1
Domaći fudbal

FOTO: FK Čukarički

ČUKARIČKI OSTAJE BEZ VAŽNIH IGRAČA: Dvojac se vraća u Humsku!

Objavljeno: 30.05.19 u 16:59

Klub sa Banovog brda imao je dobru sezonu, koja je kunisana izlaskom na evropsku scenu.

Belo-crni su dobili novog trenera, a ostaje dilema na koje će igrače moći da računa Aleksandar Veselinović.

Pozajmice poslednjeg dana ovog meseca ističu vezisti Veljku Birmančeviću i golmanu Nemanji Stevanoviću. Njih dvojica u obavezi su da se pojave na  na startu prirepma odraditi Partizana, te da se stave na raspolaganje Savi Mioševiću. Dobre partije pružio je dvojac tokom ove sezone na Banovom brdu i jasno je da bi ovaj klub voleo da ih zadrži u svom taboru i za kvalifikacije za Ligu Evrope.

FOTO: STARSPORT

Postoji šansa da dvadesetjednogodišnji vezista usled gužve na njegovoj poziciji u Partizanu, ponovo zaduži opremu Čukaričkog. Slična situacija je i sa Stevanovićem, koji je svojevremeno izjavio da je svestan da neće dobiti ozbiljniju šansu dok je u klubu Vladimir Stojković. Birmančević je ove sezone odigrao 26 utakmica za belo-crne, dok je Stevanović čuvao mrežu na 33 duela.

Sa druge strane, na Banovo brdo se posle isteka pozajmiec u Bečeju, vraćaju talentovani štoper Sava Radić i napadač Kosta Aleksić. U taboru Čukaričkog radi se i na sklapanju tima, a ostaje da se vidi šta će biti sa Samjuelom Ovusuom, Ognjenom Mudrinskim i Miroslavom Bogosavcem, za kojima vlada najveće interesovanje i pitanje je da li će ostati…

0
0

1 Komentara

  1. I golman Stevanovic a i mladi Birmancevic su vrlo talentovani momci i Cukarickom ne treba dati za dzabaleska ove momke. Ako bas zele, onda bi ev. golmana mogli da im daju za Bogosavca,tu su negde po kvalitetu. Birmu ni slucajno, on je ogroman talenat i od njega se tek ocekuju velike stvari. A i u ekipi FKP se otvara mesto za njega jer je odlaskom Saleta Ilica centrala ostala bez glavnog kreatora. Vreme je da se on vrati u svoj klub.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter