0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

POZNATI POTENCIJALNI RIVALI: Veliki balkanski derbi može već u prvoj rundi, kasnije se mora ‘zaobići Amsterdam’

Objavljeno: 29.05.19 u 12:38

Razlika u odnosu na prošlu sezonu je što će ovoga puta u prva dva kola Crvena zvezda biti povlašćena.

Šampion Srbije ovog leta kreće u još jednu misiju plasmana u elitno evropsko takmičenje.

Kao ni prošle, ni ove godine to neće biti lako. Već u prvoj rundi, iako je nosilac, Zvezda bi mogla da dobije nekoliko ozbiljnih rivala. Svakako među najneugodnijima je Pjast, šampion Poljske, ali i prvaci Mađarske i Rumunije, Ferencvaroš i Kluž. U prvom kolu bi nakon mnogo godina Crvena zvezda mogla da odmeri snage i sa Sarajevom.

Ukoliko bi prošli dalje, crveno-beli bi u drugoj rundi potencijalno imali ozbiljniji posao ukoliko bi im došao Rozenborg ili AIK. A kada je reč o trećoj rundi, tu posao već postaje itekako ozbiljniji. U toj fazi kvalifikacije počinje Ajaks, a crveno-beli bi mogli da igraju i protiv Dinama iz Zagreba koji će biti povlašćen.

Potencijalni rivali za prvo kolo: Kluž, Ferencvaroš, Pjast, Partizani, Sarajevo, Suburtalo, Riga, HB, Valur, Sutjeska, Kalju Nome, Suduva…

Potencijalni rivali za drugo kolo: Makabi Tel Aviv, Šerif, Rozenborg, Helsinki, Dandalk, Dudelanž, Škendija, TNS, Slovan i AIK.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter