0
Ostali sportovi

FOTO: UFC

UFC STOKHOLM: Gustafson i Smit u prvom planu, Rakić i Stošić vrebaju iz senke

Objavljeno: 28.05.19 u 20:50

Ovog vikenda nas u prestonici Švedske očekuje pravi borilački spektakl.

UFC gostuje u Stokholmu sa veoma zanimljivim borbama.

Događaj večeri jeste okršaj Aleksandera Gustafsona i Entonija Smita, a u Švedskoj će se boriti i dva srpska borca. Darko Stošić će se boriti sa Devinom Klarkom kog je nedavno porazio Aleksandar Rakić, a on će u oktagon ući sa Džimijem Manuvom koji će biti na istom događaju sa Gustafsonom, švedskim borcem koji ga je porazio pre pet godina.

– Mislim da sam protiv Džona Džonsa malo pobegao od svog identiteta. Ja sam borac koji uvek pravi veliki pritisak i uvek drži protivnika na oprezom kontraudarcima. Ja uvodim protivnike u klinč i pobeđujem na mentalnom planu. I Gustafson i ja smo bili poraženi protiv Džonsa, ali mislim da sam se ja bolje predstavio. Ja sam radio svoje zadatke, iako je on bio bolji, a Gustafson se prilično raspao u kavezu. Ne mislim da ga uvredim, ali sam svestan da Gustafson ima mane koje mogu da iskoristim, rekao je Smit.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter