0
Evropske lige

PEREZ O TRANFERIMA: Želimo Azara, a Mbapea ne želimo ni ove godine!

Objavljeno: 28.05.19 u 22:32

Navijači Reala nadaju se da će uskoro osvanuti bolji dani za ‘kraljevski klub’, čini se da će još malo čekati na to.

Florentino Perez je u razgovoru za španske medije govorio o transferima njegovog kluba. Poručio je da će ovog leta Real pokušati da dovede Edena Azara o čemu se priča mesecima unazad, a i sam fudbaler je flertovao sa klubom. Od odlaska Kristijana Ronalda nije isplivao vođa tima, a u Madridu se nadaju da bi to mogao da bude upravo Belgijanac.

Međutim, pregovori su na čekanju zbog toga što se odužila Čelzijeva sezona. ‘Plavci’ će sutra od 21 igrati protiv Arsenala u finalu Lige Evrope.

– Kako da pregovaramo sa klubom koji igra finale Lige Evrope? Godinama pokušavamo da Azara dovedemo u Real. Voleo bih da dođe i nadam se tome, jedan je od najboljih na svetu, rekao je Perez.

Eden Azar ne krije da bi rado prešao u redove španskog velikana, a s obzirom da mu ugovor ističe 2020. godine, Perez se nada da će ubediti Čelzi da ga proda za 130 miliona. Potom je govorio i o eventualnom transferu Mbapea i Nejmara.

Nisam razgovarao sa Zidanom o pomenutim igračima. Niti smo razgovarali sa klubom, a još manje Mbapeom. Ukoliko nekog igrača budemo želeli prvo ćemo razgovarati sa klubom, ističe prvi čovek Reala.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter