0
Košarka

MILAN TOMIĆ: Cilevji su uvek isti, utakmica sa Borcem dobra uvertira pred plej-of!

Objavljeno: 28.05.19 u 15:00

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju u sredu ekipu Borca u poslednjoj utakmici prve faze takmičenja u Superligi.

Meč desetog kola grupe A crveno-beli dočekuju bez poraza i sa osiguranim prvim mestom na tabeli, dok je ekipa čačanskog Borca trećeplasirana.

Bez obzira na činjenicu da je sve već poznato (Crvena zvezda prva u grupi, dok je FMP osigurao drugo mesto) trener crveno-belih Milan Tomić očekuje maksimalnu ozbiljnost.

– Pričali smo puno o takmičarskom motivu, angažmanu i borbenosti tokom ove prve faze. Ekipa je ukupno gledano imala dobre utakmice, ali bez obzira na to što smo osigurali prvo mesto, očekujem dobru utakmicu, Borac je dobar tim, i pobeda u 10. kolu bila bi prava uvertira i odlična pripema za ono što sledi a to je plej-of koji počinje već u nedelju. Ipak, u mislima nam je samo prva naredna utakmica, a to je meč sa Borcem. Ciljevi ostaju isti kao i za svaku utakmicu, pobeda uz čvrstu odbranu, lake poene iz tranzicije jer nas očekuje meč sa rasterećenom, a dobrom ekipom, rekao je trener crveno-belih.

Košarkaš crveno-belih Dejan Davidovac istakao je da će ova utakmica biti dobra provera za sve ono što sledi.

– Dobro treniramo, igramo utakmice u ritmu na tri dana, i ovaj meč dolazi u dobrom trenutku za nas kao pravi test za ono što nam sledi u plej ofu koji kreće već krajem nedelje. Zato mislim da je Borac kao jedna od najboljih ekipa u našoj grupi, pravi protivnik. Iskusni su, stižu rasterećeni i sigurno će se pokazati u pravom svetlu, rekao je Davidovac

U prvom susretu dve ekipe koji je odigran Borca kraj Morave, crveno-beli su zabeležili pobedu 77:67. Utakmica između Crvena zvezde i Borac igra se u sredu od 18 časova u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter