1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

‘GAZETA’ DONOSI PRAVU BOMBU: Kolarov se vraća u Srbiju, Terzić Italijanima otkrio veliku želju! (FOTO)

Objavljeno: 28.05.19 u 22:40

Pre par nedelja Italijani su preneli da bi Aleksandar Kolarov mogao da pređe u Partizan, ali sada ‘Gazeta delo Sport’ piše da je Zvezda bliža njegovom dovođenju.

Prava ‘bomba’ stiže sa ‘čizme’! Kapiten reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov bi mogao da napusti Romu ove sezone i vrati se u domovinu gde bi potpisao za Crvenu zvezdu!

To saznanje prenosi renomirani ‘Gazeta delo Sport’, koji prenosi da iskusni levi bek razmišlja da ponovo zaigra u srpskom fudbalu i crveno-belom dresu, čije je boje branio u mlađim kategorijama.

Tim povodom Italijani su kontaktirali generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića, sa kojim se Kolarov veoma dobro poznaje još iz vremena u OFK Beogradu, odakle je i krenuo uspon levonogog beka.

Terzić je tom prilikom otkrio da mu je velika želja da Kolarova vidi na ‘Marakani’.

– Za Aleksandra su vrata uvek otvorena i moja je želja da se vrati ovde – izjavio je Terzić za ‘TeleRadioStereo’.

Ugovor Kolarovu ističe u Romi 2020. godine, ali bi već ove sezone trebalo očekivati da napusti Rim jer se u taboru ‘vučice’ očekuju velike promene pod vođstvom novopečenog funkcionera Frančeska Totija.

Podsetimo, Kolarov je nedavno izjavio da navija za Crvenu zvezdu, ali da nikada nije imao šansu da zaigra za nju.

– Navijam za Crvenu zvezdu, ali nisam imao sreću da zaigram u njoj, jer nam se ambicije nisu poklopile. A, on je imao mogućnost da igra za tim koji voli – rekao je Kolarov nedavno, pričajući o Danijeleu De Rosiju.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter