in , ,

PROMENE U NOVOM SADU: Ranko Stojić Vošina šansa?

FOTO:STARSPORT

Jedna od najlošijih sezona u novijoj istoriji fudbalskog kluba Vojvodina mogla bi da rezultira u ozbiljnim promenama.

Novosađani su igrali blago rečeno loše, na mišiće su izborili plasman u plej-of, pa nije bilo brige za opstanak, ali su česte promene trenera uzele danak pa će sezona ostati obeležena pod „ne ponovilo se“. A kako bi klub napravio kakav-takav korak napred, jasno je da su neophodne promene.

Jedno od imena koja se spominju u poslednje vreme kao mogući „spasioci“ je i Ranko Stojić, nekadašnji finansijer Rada. Stojić bi u Novom Sadu imao funckiju sportskog direktora, sa nešto proširenim zaduženjima, s obzirom na to da bi, pored izbora trenera, bio glavni zaduženi za formiranje igračkog kadra, ali i funkcionisanje omladinske škole.

Doduše, prema informacijama do kojih je HotSport došao, iako ideja jasno postoji, čitava stvar za sada nije blizu realizacije. Ostaje nam da u narednih nekoliko dana sačekamo i vidimo u kom pravcu će se situacija razvijati i kakve promene će „stara dama“ doživeti, ali kako bilo, jasno je da je upaljen crveni alarm i da je malo verovatno da će ekipa sa Karađorđa i naredne sezone biti bliža borbi za opstanak nego borbi za Evropu.

Na tragu informacije – Aleksandar Ilić

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

ROLAN GAROS: Kraj za Jorovićevu

KALKULACIJA CRNO-BELIH: Zna se za koga će Partizan navijati u finalu Lige Evrope, a i zašto