4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

CRVENA ZVEZDA I NENAD KRSTIČIĆ, EPIZODA DVA: Koliko je povratak na Marakanu realan?

Objavljeno: 27.05.19 u 12:52

Od kako je Nenad Krstičić napustio Crvenu zvezdu, nije na terenu išlo ni njemu ni crveno-belima onako kako su priželjkivali.

Iako je bio relativno standardan, ipak nije uspeo da se izbori za ulogu ključnog igrača Atinjana. Na 18 mečeva u ovom klubu postigao je dva gola, i to oba u kupu, dok je u šampionatu na 13 utakmica bio bez statističnog učinka. Sa druge strane, njegovim odlaskom Zvezdina sredina terena je izgubila na stabilnosti i kreaciji, pa je neretko Marko Marin morao da se vraća do kaznenog prostora crveno-belih kako bi organizovao igru. Uspela je Zvezda na suvi kvalitet da dođe do titule, ali je jasno da je postojao neki problem, što je najviše do izražaja došlo u finalu Kupa Srbije, pa je pred crveno-belima zadatak da pronađu igrača koji bi mogao da popuni tu rupu, a rešenje tog problema bi veoma lako mogao da bude upravo Krstičić.

Prema informacijama kojima raspolaže HotSport, nekadašnji vezista Sampdorije i Alavesa želi da se vrati u Beograd, interesovanje za ponovnu saradnju iskazala je i Crvena zvezda, ali će konačnu reč dati Atinjani, pa povratak Krstičića još uvek nije izvestan, ali bi situacija mogla u bliskoj budućnosti da se promeni. 

Krstičić je u Zvezdi proveo sezonu i po, odigrao je 63 utakmice i postigao šest golova uz četiri asistencije.

Na tragu informacije – Mirko Marković

HotSport pratite i na Instagramu – hvala na poverenju!

0
0

4 Komentara

  1. Dobar igrač ali Zvezdi fali trener, loptu može da prenese i Meleg i Iva ić ON NEZNA DA IM POKAŽE JADNI BEK KOME JE ISTI TAKAV GLAVNI IGRAČ(STOJKOVIĆ) CEPANJE NAPRED CELA SEZONA

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter