0
ATP

SPORT NA TV: Startuje Rolan Garos, Inđija overava plasman u ‘elitu’…

Objavljeno: 26.05.19 u 08:40

Bogat sportski program je pred nama, sve je manje fudbala, te primat pre svega preuzima tenis i drugi gren slem sezone.

Krenućemo od tenisa i Otvorenog prvenstva Francuske. Danas počinju borbe na pariskoj šljaci, a od srpskih predstavnika njih troje izlaze na teren. Prvo će od 13 časova na šljaku Janko Tipsarević, a protivnik mu je apsolautni favorit Grigor Dimitrov. Prenos ovog meča je na RTS-u dva.

Janko još neće završiti svoju bitku, a na teren bi mogao da izađe Laslo Đere. Rival našem predstavniku je Vinjolas, a prenos je na RTS dva. Polse njih na teren bi trebalo da izađe i Ivana Jorović, a rivalka joj je Brejdi. Pored nacionalne televizije, prenose Rolan Garosa možete gledati tokom celog dana na Eurosportu.

Kada je reč o fudbalu, tu izdvajamo revanš baraža za popunu Superlige Srbije između Dinama iz Vranja i Inđije. Utakmica se igra od 16 časova, a prenos je na Areni sport 4. Inđija iz prvog meča brani prednost od 3:0.

Arena sport jedan nam donosi i poslednje kolo Serije A, a najzanimljivije biće u duelu Intera i Empolija. Domaćin se bori za plasman u Ligu šampiona i ona bi mogla da mu isklizne u slučaju poraza od ‘plavih’, dok je gostima pobeda neophodna ako žele da opstanu u ‘eliti’.

Sport klub nam od fudbala donosi plej-of za popunu Čempionšipa, a sastaju se Sanderlend i Čarlton. Prenos je od 16 časova na Sport klubu dva. Pre toga ljubitelji ‘bubamare’ mogu uživati u derbiju Superlige Kine i duelu Šangaja i Peking Guana.

Ista TV stanica danas nam donosi prenos trke Formule jedan za Veliku nagradu Monte Karla. Da li će Luis Hamilton sačuvati pol poziciju pogledajte od 15 časova na SK 1. Evo i kompletnog TV programa za danas:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter