0
Evropske lige

SINIŠA MIHAJLOVIĆ: Pipo ih je dobro trenirao, ali ja sam im usadio moj mentalitet!

Objavljeno: 26.05.19 u 11:15

Italija bruji o velikom uspehu koji je napravio Siniša Mihajlović sa Bolonjom, a evo šta je legendarni srpski as rekao…

Kada je stigao u Bolonju ekipa se borila za goli život. Posle jučerašnje pobede nad Napolijem u poslednjem kolu crveno-plavi su se podigli do pozicije ‘deset’. Sve je krenulo na bolje kada je u januaru ekipu preuzeo srpski stručnjak Siniša Mihajlović. Naš legendarni as je objasnio kako se to Bolonja za kratko vreme podigla.

– Kada sam preuzeo ekipu u januaru ekipa je jednom nogom bila u Seriji B. Ako je izboren opstanak je polučudo, a ono što je usledilo je remek delo. Preneo sam na igrače svoj mentalitet. Momcima pripadaju sve zasluge, dobili smo neke važne mečeve kada sam došao, to je podiglo njihovo samopouzdanje i onda smo samo nastavili da napredujemo. Nikada ne gledam da izbegnem poraz već napadam da bih došao do pobede – rekao je Mihajlović posle pobede nad Napolijem.

On je dodao da je prethodni trener Pipo Inzagi dobro radio, da je kasnije samo podigao intezitet rada.

– Postali smo tim, počeli su međusobno da razgovaraju, da pomažu jedni drugima. Pojačali smo režim treninga , to je uzrokovalo nekoliko povreda na početku, ali posle nekoliko nedelja stvari su došle na svoje mesto. Nije slučajno što smo toliko golova postigli u drugom poluvremenu. Pipo ih je dobro trenirao, ja sam samo pojačao intenzitet.

Siniši Mihajloviću ugovor sa Bolonjom ističe. Želja ovog kluba je da zadrži Srbina, ali za njega postoji interesovanje klubova sa većom reputacijom poput Juventusa, Lacija, ali i klubova iz Premijer lige.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter