5
Domaći fudbal

Fudbal Finale Kup Srbije Season 2018-2019 Crvena Zvezda v Partizan Beograd, 23.05.2019. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

HS SAZNAJE: ‘Pakleni’ plan Miloševića, vraća u Partizan junaka ‘zlatnih orlića’ i dovodi bivšeg kapitena Rada!

Objavljeno: 26.05.19 u 10:27

Trener Partizana Savo Milošević juče je jasno poručio crno-beloj javnosti da će on biti najodgovorniji za pojačanja u narednom prelaznom roku.

Finansije u Humskoj nisu baš za pohvalu, ali je Savo Milošević sam najavio da će se uprava kluba i on svom silom boriti da se napravi dostojan tim borbe za titulu i Evropu. Pojačanja će uglavnom činiti igrači iz Superlige Srbije i naši povratnici iz inostranstva.

‘Bomba’ leta kako HotSport saznaje je napadač Ivan Šaponjić. ‘Zlatni orlić’ nije dobio šansu u Benfiki. Ove sezone igrao je za ‘B’ tim u drugoj ligi i postigao je pet golova. Velika želja Save Miloševića je da vrati jednog od junaka ‘zlatnih orlića’ sa Novog Zelanda i vrati ga u formu koja ga je preporučila ‘orlovima’ iz Lisabona.

FOTO: fifa.com

Sad ostaje da se vidi odluka Benfike, jasno je da Ivan Šaponjić neće dobiti šansu u prvom timu, te sledi prodaja ili pozajmica. Cena mladog reprezentativca Srbije je u padu i iznosi oko 800 hiljada evra. Naravno, postoji mogućnost da Partizana sa šampionom Portugalije postigne dogovor o pozajmici, a kasnije i kupovini po povoljnim uslovima. U svakom slučaju na vrhu liste želja Save Miloševića je momak koji je bio jedan od nosilaca ‘orlića’ na Novom Zelandu, tima koji su zajedno sklapali proslavljeni srpski reprezentativac i Mitar Mrkela.

Tu nije kraj, Partizan želi da pojača i poslednju liniju tima, a meta je nekadašnji kapiten Rada. Reč je o 26-godišnjem Urošu Vitasu. On je trenutno član Irtiša iz Pavlodara, ali kako HotSport saznaje spreman je da se vrati u srpski fudbal, tačnije Partizan. Vitas je Rad napustio 2013. godine, a kasnije je igrao za Gent i Mehelen u Belgiji.

FOTO: STARSPORT

Verujemo da će ova vest ohrabriti navijače Partizana pred početak prelaznog roka…

Na tragu informacije: Darko Noveski i Mirko Marković

 

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

5 Komentara

  1. Ajde Vitas i da razumem, nije los decko uz njega nekog proverenog dovesti na stoperu.. Ali druze koga vi zezaze sa ovim Saponjicem?? Jedva cekali da ode, ne igra ni tamo u „b“ timu, a nama pojacanje? To isto kao ovaj Georgijevic.. ili dovedite pojacanja i proverene igrace ili napolje iz kluba!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Otjerati upravu, dovesti na njihova mijesta ljude koji žele dobro klubu (Ilica, Tomića, Batu i ostale, možda čak i Karadžića…), kvalitetna pojačanja Talijane, spance, Francuze, Engleze, Brazilci ( ne moraju to da budu zvučna imena), dosta pojačanja iz Afrike, sve sami crnci otkud njih sa loptom, dosta sa ne provjerenim igračima iz Gane, Nigerije,Šri Lanke… Privatizacija kluba vidite sta nam drzava radi, ugasiti ce nas ako ovako nastave

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter