0
Hot tip

HOTSPORT TIKET DANA: Goleada u Salcburgu, Inter mora da pobedi

Objavljeno: 26.05.19 u 09:50

Kiks Barselone je kumovao da juče padne tiket pored tri pogotka, a drugog dana vikenda sledi nova misija sa zanimljivim okršajima.

DINAMO (V) – INĐIJA 1 (1.50)

U Vranju se sprema pakleni doček gostima koji stižu sa tri gola prednosti, a domaćin će juriti pobedu po svaku cenu i ostaje da se sačeka mogu li da nadoknade minus posle loše partije pre četiri dana.

INTER – EMPOLI 1 (1.40)

Komplikovan meč pošto domaćinu pobeda overava nastup u Ligi šampiona, a gosti hoće da se spasu ispadanja i osluškivaće rezultat iz Firence, gde se za „goli život“ bori Đenova.

TENERIFE – OVIJEDO 1 (2.00)

Promenili su trenera da u finišu sačuvaju status u Segundi tako da domaćin pored teškog rasporeda ima danas imperativ da slomi rivala i očekuje se da iskoriste „meč loptu“ pred svojim navijačima.

SALCBURG – SENT PELTEN 2 + PRVO POL (1.80)

Iza sebe imaju sjajnu sezonu i za kraj mogu da se opuste i uz goleadu odu na odmor posle kojeg sledi pripreme za nove izazove i debitantski nastup u Ligi šampiona.

Ukupna kvota na tiketu je 7.56.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter