0
Domaći fudbal

Milan Borjan UEFA Champions Legaue football match between Crvena Zvezda and Napoli in Belgrade, Serbia on September 18. 2018. (credit image & photo: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic)

BIĆE RADNO TOKOM LETA: Zvezda najavila nove promene uoči napada na Ligu šampiona

Objavljeno: 26.05.19 u 20:20

Po preporuci Evropske kuće fudbala, klub iz Ljutice Bogdana će obaviti radove i zamenu travnate podloge na stadionu ‘Rajko Mitić’.

Nekoliko klubova iz Superlige Srbije je najavilo da će rekonstruisati svoje terene tokom pauze između dva šampionata, među njima Partizan i Voždovac, a to je učinila i Crvena zvezda.

Iako to možda deluje iznenađujuće jer su crveno-beli pre dva leta obnovili svoj ‘tepih’ uz pomoć UEFA, tada je dobijena preporuka da se to čini na svake dve sezone.

Zato će Zvezda u junu početi sa rekonstrukcijom terena, odmah po završetku utakmice fudbalske reprezentacije Srbije protiv Litvanije u okviru kvalifikacija za EURO 2020. godine.

Taj meč igra se 20. juna na stadionu ‘Rajko Mitić’, a nakon toga će se menjati podloga i postaviti nova, sa kojom će Zvezda krenuti u novi pohod na plasman u Ligu šampiona.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter