0
AdmiralBet ABA Liga

SUPERLIGA KLS: Podmlađeni Dinamik protiv Mege za petu pobedu

Objavljeno: 25.05.19 u 14:30

U nedelju 26. maja KK Dinamik igra 9. Kolo Superlige Srbije protiv ekipe KK Mega Bemaks. Utakmica sa početkom u 20.00 časova biće odigrana u hali Mega Factory u Beogradu.

U prethodnom kolu Dinamik je pretrpeo poraz od Partizana ali je i dao šansu mlađim prvotimcima, Tomi Vasiljeviću i Lazaru Grboviću, kojima će utakmica u nedelju biti poslednja u ovoj sezoni, jer već u ponedeljak putuju na pripreme U19 reprezentacije za učešće na Svetskom prvenstvu na Kritu.

– Srećan sam što sam dobio priliku da igram protiv Partizana, našeg najtrofejnijeg kluba. Takvo iskustvo će mi puno značiti u nastavku karijere. Utakmica protiv Mege je jako bitna za nas, moramo da pokažemo mnogo više energije od starta i ako svedemo greške na minimum i uspemo da odigramo koncentrisano 40 minuta, siguran sam da možemo ostvariti pobedu. izjavio je Toma Vasiljević, mlada nada kluba sa Dorćola.

Lazar Grbović je istakao značaj utakmice:

– Ekipa Mege je zaista kvalitetna i ne smemo ući mekano u utakmicu na način na koji smo to uradili protiv Partizana. Moramo da zaustavimo njihovu tranziciju i ofanzivni skok ukoliko želimo da dođemo do pobede. Pobedom ostajemo u igri za plej-of, tako da ćemo dati sve od sebe da dođemo do nje.

Dinamik i ovu utakmicu igra oslabljen bez standardnih prvotimaca Glišića, Vulikića i Savkovića koji će odsustvovati zbog povreda.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter