5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MILAN JEVTOVIĆ ZA HOTSPORT O MOGUĆEM ODLASKU IZ ZVEZDE: San sam ostvario, sada želim da igram…

Objavljeno: 25.05.19 u 13:20

Saga o dolasku Milana Jevtovića u Crvenu zvezdu trajala je nekoliko prelaznih rokova, pre nego što je sjajni Gronjomilanovčanin  u julu prošle godine stigao na Marakanu. Iako je trebalo da bude veliko pojačanje, ipak nije tokom sezone dobio veću šansu, pa je jedan od igrača kod kojih stoji znak pitanja kada je u pitanju nastup za crveno-bele u sezoni 2019/2020.

Jedan od klubova koji su zainteresovani za brzonogo krilo je grčki Aris, što nam je potvrdio i sam Jevtović u telefonskoj izjavi:

– Nisu mene direktno zvali već moje menadžere, Milana i Ivana Dudića, ali da, čuo sam da postoji interesovanje. Videćemo u narednim danima šta će biti. Pre svega želim da razgovaram sa Zvezdom, direktorom Zvezdanom Terzićem, sportskim direktorom Mitrom Mrkelom i trenerom (Vladanom) Milojevićem, pa ćemo da vidimo šta i kako dalje. 

Jevtović ne krije da mu je za narednu sezonu najvažnije da  – igra:

– Prošlu sezonu sam proveo na klupi, želim naredne sezone da budem mnogo više na terenu. Kao što rekoh, sešćemo sa Zvezdom, razgovarati, pa ćemo da vidimo… Ukoliko postoji plan i želja da budem u najboljih 11, odlično. Ukoliko ni naredne sezone ne bude promena i opet budem više van terena nego na njemu, onda bih voleo da odem negde gde će ozbiljnije računati na mene, istakao je nekadašnji fudbaler Rozenborga i Antalije, da bi za kraj dodao:

FOTO: STARSPORT

– Dečački san sam ostvario, osvojio sam titulu sa Zvezdom, sada želim da igram, zaključio je Jevtović.

Ove sezone krilni fudbaler odigrao je deset utakmica u Superligi Srbije uz dva meča u kvalifikacijama za Ligušampiona i jedan u Kupu Srbije, od čega je samo jednu utakmicu na terenu proveo čitavih 90 minuta, i to protiv Spartaka iz Subotice 12. avgusta prošle godine, uprkos više nego solidnom utisku koji je ostavio za 481 odigran minut tokom čitavog toka sezone. Za to vreme postigao je četiri gola.

Podsećamo, Jevtović bi uz Marka Marina mogao da bude tek jedan u plejadi igrača koji će napustiti „Ljutice Bogdana“ ovog leta.

 

 

0
0

5 Komentara

  1. Mladiću ti si majstor fudbala, žao mi je ako odeš jer Zvezda nema trenera, ti bi bio u prvih 11.Borjan Gobeljić, Terzić, Babić, Pankov, stranac, Vulić, Meleg, Ivančić, Jevtović, Pavkov(Joveljić)

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter