0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

STOJKOVIĆ OŠTAR: ‘Pljuvali su nas i vređali mesecima, ovo su pitbulovi!’ – Evo šta je rekao o ostanku u Partizanu…

Objavljeno: 24.05.19 u 09:27

Golman Partizana dao je posebno interesantnu izjavu posle finala Kupa Srbije koji je Partizan dobio na stadionu ‘Rajko Mitić’ rezultatom 1:0.

Vladimir Stojković nije imao puno posla protiv Crvene zvezde i veoma uspešno je komandovao odbranom ispred svog gola. Kao i uvek, dao je zanimljivu izjavu posle meča.

– Draži mi je ovaj trofej Kupa nego mnogi ranije, zbog svih kritika, pljuvanja, omalovažavanja, uvreda… Pokazali smo da smo ekipa, danas su na teren izašli gladni pitbulovi. Unazad 6-7 meseci smo trpeli veliki pritisak, pričalo se kako nemamo šta da tražimo u derbijima… Danas smo sve pokazali – pričao je Stojković.

Posebno mu je drago zbog toga što je Saša Ilić karijeru završio sa trofejom.

– Najvažnije je da smo Sašu ispratili u legendu sa osvojenim trofejem. Imaćemo novog kapitena, ali niko neće moći njega da odmeni.

Upitan o mogućim novajlijama u timu i pojačanjima, Stojković je rekao da ‘ima stručnih ljudi koji su pokazali da znaju da rade’, a da li će ostati u Partizanu?

– Ne znam… – odgovorio je i nasmejao se na kraju razgovora.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter