0
Evropske lige

FOTO: YouTube screenshot

MIHAJLOVIĆ ZABRINUO NAVIJAČE BOLONJE: Videćemo u nedelju možemo li da se dogovorimo…

Objavljeno: 24.05.19 u 18:39

Siniša i Bolonja imali su ljubav na prvi pogled. Nakon što je obezbedio opstanak, navijači mu se nadaju i u narednoj sezoni.

Nakon remija protiv Lacija (3:3) Bolonja je obezbedila opstanak koji joj je februara bio toliko dalek i nestvaran. Mihajlović je postao junak navijača Bolonje koji ne propuste priliku da mu skandiraju ime na mečevima.

Zato ne iznenađuje što je naš stručnjak na ceni. Navijači Bolonje mu se nadaju i u narednoj sezoni dok ga Juventus mami tradiciom i igračkim veličinama koje bi mogao da vodi u slučaju da prihvati poziv.

– Ne želim da se izjašnjavam sada o budućnosti. Sešću sa upravom u nedelju i videti šta možemo da se dogovorimo. Videćemo na kraju šta će se dogoditi, rekao je Mihajlović.

Bolonja u nedelju od 20:30 rasterećeno dočekuje Napoli, Mihajlović se dotakao i tog meča.

– Čeka nas jako bitna utakmica protiv tima iz Napulja, jer bismo eventualno sezonu mogli da završimo na 10. mestu, što bi bio neverovatan uspeh. Ne bi to bilo čudo samo za Bolonju, već i za ceo italijanski fudbal, rekao je naš stručnjak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter