0
Domaći fudbal

Fudbal Super League Season 2018-2019 Cukaricki v Proleter (Novi Sad) Head coach Simo Krunic (L) and Miladin Stevanovic Beograd, 28.07.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

HOTSPORT SAZNAJE: Čukarički se rastao sa Simom Krunićem, bivši trener Vojvodine moguća zamena!

Objavljeno: 24.05.19 u 20:19

Simo Krunić nije više trener Čukaričkog saznaje HotSport, njemu je istekao ugovor sa „brđanima“, a klub je odlučio da ga ne produži.

Iskusni stručnjak na klupu Čukaričkog došao je u maju 2018. godine uspeo je sa klubom da nastavi uspešnan niz rezultata koje je pre njega imao Nenad Lalatović i sezonu je završio na četvrtom mestu sa tri boda manje od Partizana na trećoj poziciji. Krunić je sa Čukaričkim nastavio seriju evropskih leta, a kako mu je na kraju tekuće sezone istekao ugovor klub je odlučio da mu se zahvali na saradnji. 

Kako je HotSportu potvrdio Vladimir Matijašević odluka o novom treneru trebalo bi da bude donešena sutra. Jedan od kandidata da sedne na klupu tima sa Banovog Brda jeste i četrdesetdevetogodišnji stručnjak Aleksandar Veselinović.

– Nadam se da ćete do sutra imati informaciju o novom treneru, jedan od kandidata koje razmatramo jeste Aleksandar Veselinović, rekao je Matijašević za HotSport

Veselinović je u dva navrata vodio ekipu Vojvodine, a pre toga uspešno je predvodio Spartak Ždrepčevu krv, a trenersku karijeru počeo je u Suduvi.

FOTO: STARSPORT

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter