0
Evropske lige

FLEŠ IZ KINE: Šangdong dovodi Felainiju zemljaka, šta će biti sa Peleom?

Objavljeno: 23.05.19 u 09:30

Šangdong Lueng igra odličnu sezonu, a sada je spreman da se dodatno pojača u borbi za šampiona Azije.

Tranzicija u Šangdongu je dobro prošla. ‘Narandžasti’ ne blistaju u Superligi Kine, četvrti su, ali imaju čak pet bodova manje od trećeplasiranog Guangžu Evergrandea i čak 13 poena manje od lidera Pekinga. Ipak, Šangdong se plasirao u osminu finala Lige šampiona Azije i ambicije su da se osvoji ovo takmičenje.

Zbog toga je na pragu prvi transfer ovog leta. Naime, Šangdong je spreman da plati 15 miliona evra za Kristijana Bentekea. Navodno, Kristal Palas je spreman da proda snažnog napadača koji je ove sezone na 46 utakmica postigao svega četiri gola. Plata Belgijanca u Kini bila bi devet miliona evra godišnje, a u timu bi bio sa drugom iz reprezentacije Marunom Felainijem.

Sada se postavlja pitanje ko će odleteti iz Šangdona od stranaca, jer sigurno da Benteke ne bi sedeo na klupi. Pominje se povratak sada već vremešnog Gracijana Pelea u Italiju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter