0
Odbojka

FOTO: STARSPORT

ZORAN TERZIĆ: Turska će biti najteži protivnik, želimo da nastavimo niz

Objavljeno: 22.05.19 u 21:50

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije, Zoran Terzić, istakao je zadovoljstvo izdanjem svojih izabranica u meču protiv Južne Koreje.

Srbija je slavila drugi trijumf prvog vikenda četvrte grupe Lige nacija, jer je posle Holandije (3:0), pala i Južna Koreja rezultatom 3:1 (15:25, 25:18, 25:17, 25:14) .

Selektor Terzić je naglasio da Srbija do sada nije igrala u ovoj postavi i da su devojke zbog toga bile stegnute na startu.

– U ovoj postavi nikada nismo igrali. Veći deo devojaka prvi put igra pravu i zvaničnu utakmicu za reprezentaciju. Videlo se u prvom setu da su devojke stegnute, da je trema učinila svoje i zato je rezultat bio takav. Kada su se opustile u nastavku, naš kvalitet je došao do izražaja. Relativno lako smo priveli utakmicu kraju. Mogu da budem zadovoljan igrom, iako to nije sve ono što pokazuju na treningu. Za prvu utakmicu dovoljno dobro – rekao je Terzić novinarima posle utakmice.

Preostao je još duel protiv Turske sutra uveče od 20 časova u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’ i Terzić očekuje sličnu utakmicu kao u prvom kolu protiv Holanđanki.

– Verujem da će taj protivnik dosta ličiti na Holandiju. To će biti najteži i najkvalitetniji protivnik prvog vikenda Lige nacija. Nadam se da ćemo ovaj niz od dve pobede uspeti upotpunimo i sutra protiv Turske… Turnir u Beogradu da završimo onako kako bi svako poželeo, a to je naravno pobedom – podvukao je Terzić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter