0
Domaći fudbal

STOJKOVIĆ: Nisam provocirao – ovo je pravi razlog zašto je birao da brani ispod Severa!

Objavljeno: 22.05.19 u 12:50

Dosta bure je ove sezone iza Partizana, ali baš kada je bilo potrebno počeli su da dižu formu crno-beli.

Partizan sutra igra utakmicu sezone, a o njoj je govorio i Vladimir Stojković.

– Pred nama je najbitnija utakmica u godini, imali smo turbulentan period iza nas, iskoristio bih ovu priliku da čestitam Zvezdi na tituli. Očekuje nas najlepša utakmica u srpskom fudbalu, biće zadovoljstvo sutra igrati, rekao je Stojković.

Stojković je potom medijima objasnio zbog čega je na prošlom derbiju izabrao baš stranu koju je izabrao i demantovao pisanje pojedinih medija.

Video sam na nekom portalu, da sam ja nešto izjavio da želim kod ‘šarenih’. Ja sam rekao da ću na ovoj strani koja je zalivena i to je bio moj izbor. Nisam nikoga time provocirao. Na svom prvom derbiju sam branio na toj strani i zato sam želeo ponovo, otkriva Stojković.

Stojković je upitan da li bi poslao svoju decu na tribinu.

Sigurno bi mi bilo drago da mogu da pošaljem dete samo na derbi i da znam da neće da dobije batine ili da se potuče ili upadne u neki problem. To je san svakog oca i tome bi trebalo da težimo, poručio je Stojković.

Sa lica mesta – Stefan Smuđa
FOTO: STARSPORT 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter